Selecteer een pagina
NIEUWBOUW

Direct een afspraak maken? Dit kan online.

UW HUIS, WINKEL OF KANTOOR BOUWEN

Bouwbedrijf Wijkstra fungeert als aannemer bij uw nieuwbouwproject. Van A tot Z brengen wij samen met u het gehele nieuwbouwtraject in kaart. U ontvangt altijd een offerte, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bouwbedrijf Wijkstra is tijdens de bouw uw vaste aanspreekpunt. Wij begeleiden nieuwbouw van particulieren, ondernemers en overheidsinstanties.

Woningen

U wilt het huis van uw dromen bouwen. Schakel dan Bouwbedrijf Wijkstra in en profiteer van jarenlange ervaring en vakmanschap. Bij Bouwbedrijf Wijkstra wordt u bovendien compleet ontzorgd.

Bedrijfspanden

Snel en deskundig een bedrijfsruimte, kantoor en bedrijfshal bouwen? Bouwbedrijf Wijkstra begeleid u van het eerste ontwerp tot oplevering van het pand.

Winkels

Een winkel bouwen is vakwerk. Na de ruwe bouw wordt een vertaalslag gemaakt naar de inrichting van de winkel. Bouwbedrijf Wijkstra begeleidt u gedurende het gehele bouwproces.

Projectbouw

Bouwbedrijf Wijkstra participeert in projectbouw. In ons geval is dit meestal nieuwbouw op grote schaal binnen een wijk of (semi-) overheidsgebouwen, zoals scholen en gemeenten.

Contact

Hoofdweg 220
9765 CL Paterswolde

Tel: 050 309 00 73
Mob: 06 250 48 358

email hidden; JavaScript is required

Contact

Hoofdweg 220
9765 CL Paterswolde

Tel: 050 309 00 73
Mob: 06 250 48 358

email hidden; JavaScript is required