Selecteer een pagina
VERBOUW

Direct een afspraak maken? Dit kan online.

UW HUIS, WINKEL OF KANTOOR VERBOUWEN

Wenst u één of meerdere veranderingen aan uw huis, bedrijfspand of winkel? Bouwbedrijf Wijkstra zorg dat uw gewenste uitbreidingen vakkundig worden gerealiseerd. Samen met u brengen we gewenste werkzaamheden en ideeën in kaart. U ontvangt altijd een offerte, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Bouwbedrijf Wijkstra is tijdens de bouw uw vaste aanspreekpunt.

Woonkamer

De woonkamer is een ruimte die intensief wordt gebruikt en belangrijk is voor uw woongenot. Woonkamers kunnen worden gemoderniseerd en/of worden uitgebreid. Denk hierbij aan een uitbouw, geregeld van A tot Z.

Keuken

Tijd voor een nieuwe keuken? Moderniseer direct de ruimte! Betrek bijvoorbeeld de keuken bij de tuin, met een schuifpui of openslaande deuren. Een bijkeuken houdt de warmte binnen en zorgt voor minder vuil in huis.

Toilet

Eens in de zoveel jaren is het tijd om het toilet te vervangen. Een nieuwe WC komt vaak samen met nieuw sanitair en/of betegeling. Natuurlijk proberen wij de duur van de verbouwing te beperken.

Badkamer

Een nieuwe badkamer resulteert in een hoger woongenot en waardestijging van uw woning. Belangrijke zaken zijn de materiaal- en stijlkeuze, maar ook de indeling van de badkamer wordt van te voren vastgelegd. Wij helpen u op weg.

Contact

Hoofdweg 220
9765 CL Paterswolde

Tel: 050 309 00 73
Mob: 06 250 48 358

email hidden; JavaScript is required

Contact

Hoofdweg 220
9765 CL Paterswolde

Tel: 050 309 00 73
Mob: 06 250 48 358

email hidden; JavaScript is required